In mijn portfolio is mijn stijl en creativiteit te zien. Elke fotograaf werkt anders en heeft een andere stijl of werkwijze. Mijn portfolio laat mijn stijl zien en ik ga er vanuit dat jullie mij kiezen als fotograaf om mijn stijl. 

 

Mijn creativiteit is te vinden in het decor van de cakesmash & paintsmash fotosessies. Veel maak ik zelf maar vind het ook erg leuk om te shoppen voor jullie cakesmash thema. 

 

De spontane stijl is terug te zien in de gezinsfoto's , familie foto's en de kinderen die ik op de foto zet lekker in de natuur. Ook tijdens bruiloften is mijn stijl en werkwijze snel terug te zien. Ik hou namelijk niet van strakke en geposeerde mensen op de foto. 

Blijf maar lekker jullie ding doen is mijn motto! Maar ik zal de touwtjes wel in handen houden om jullie te helpen met de mooiste foto's voor aan de muur. 

 

Als laatste is mijn geduld getraind voor newborn fotografie. Zowel geposeerd in de studio als een lifestyle bij jullie thuis heb ik zeeën vol geduld! Met baby's en dan vooral pasgeboren baby's moet gespecialiseerd en ervaren zijn om een newborn op de foto te kunnen zetten. Het gaat dan niet alleen om de foto's maar ook om de manier van poseren. Ik wil niet dat jullie kindje een arm of voetje bekneld hebben zitten...