Daag zwangerschapsverlof...

Gepubliceerd op 15 juli 2019 om 22:47

Dat was het dan... Ik kan niet langer op mijn billen zitten niks doen... Mijn ideeën wil ik uitwerken, nieuwe spullen moeten uitgeprobeerd worden en het belangrijkste is toch wel dat ik al die mooie momenten wil vast leggen! 

 

Toch is het de laatste week wat anders gegaan dan ik had verwacht... En dat heeft ons allemaal enorm laten schrikken...

Eva heeft vorige week een ademstilstand gehad... zomaar ineens.. in totale rust stand... nog nooit heb ik dit mee gemaakt en op dat moment wist ik niet hoe snel ik iets moest doen... 

 

Om alle details te besparen, en ik dit graag wil laten rusten, kunnen wij gelukkig mededelen dat Eva hartstikke gezond en vrolijk in de box speelt en af en toe goed laat weten dat ze zin in melk heeft haha!

Na vele onderzoeken hebben ze ook niks kunnen vinden bij haar. 


We zijn na 3 nachten in het ziekenhuis weer lekker thuis gekomen en gaat het super goed met ons allemaal! 

Maar ja.... spannend is het nu wel... Maar daar wil ik liever niet over nadenken...

 

LET'S GOOOO!!!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.