Ik begrijp dat je natuurlijk wil weten wie er achter de camera van Gera Fotografie staat... Ik ben Gera en ben geboren in 1993. Ik woon samen met mijn grote liefde Marijn en onze prachtige zoon Daan van 3 jaar in het kleine dorpje Ulrum boven in de provincie Groningen. 

Wil je nog meer weten over mij ? Lees dan snel verder! 

Zoals jullie hier boven hebben gelezen woon ik in Ulrum, hier ben ik geboren en opgegroeid... Een paar jaar geleden ging ik samen wonen in een naast gelegen dorp bij mijn vriend. Deze woning hebben we verkocht en ben ik weer terug in mijn veilige geboorte dorp Ulrum. 

 

Wij wonen in een prachtige woning aan het rand van het dorp en aan het water. We kijken over de landerijen heen waar ik elke dag wel uren naar kan kijken. Sinds januari 2019 zit ook mijn fotostudio hier gevestigd. Mijn eigen fotostudio aan huis, dat was een droom die werkelijkheid is geworden. 

 

Op 3 maart 2016 is onze zoon Daan geboren, en dat heeft ons leven totaal veranderd, hij heeft ons leven duizendmaal mooier gemaakt! In mei 2019 verwachten wij ons 2e kindje, en zij zal ons als gezin compleet maken...

 

Hoe ik ben begonnen als fotograaf

Na vele paarden , pony's , katten & honden te hebben gefotografeerd werd ik door een gezin benaderd of ik hun wel op de foto wou zetten. Sinds die fotoreportage bleef ik mij zelf steeds meer ontwikkelen en leerde ik mij camera steeds beter kennen. Nadat ik een moment had gehad dat ik vastliep met leren fotograferen, ben ik vele workshops gaan volgen en heb ik veel met andere fotografen mee gelopen om dingen te kunnen leren. Samen met de paardensport was fotograferen een groot onderdeel in mijn leven en heb ik dit een aantal jaren kunnen combineren. Tot dat ik mijn grote liefde tegen kwam en daar mee ging samen wonen, ik heb toen de keuze gemaakt om verder te gaan met fotograferen, maar te stoppen met de paardensport.

 

En toen... een paar jaar later was ik zwanger.. En is het een heel chaotisch jaar geweest voor mij.  In mijn zwangerschap heb ik mijn opleiding kunnen afmaken wat als gevolg had dat ik mijn werk&leer plek kwijt was omdat mijn contract niet werd verlengd... 

Daar zit je dan, werkloos en zwanger... En dat voelde echt niet lekker... In mijn zwangerschapsverlof heb ik er rustig over na kunnen denken wat ik precies wou, en diep in mijn hart wist ik dat dit het moment was om mijn bedrijf te beginnen.. Zo gezegd , zo gedaan... En nu 3 jaar verder groei ik nog steeds elke dag.

 

En dan nu een stukje over mijzelf...

Er zijn een aantal dingen waar je me echt heel blij mee kan maken... Zo mag je me midden in de nacht wel wakker maken voor broodje met kaas met een beschuit er op.. Vroeger als klein meisje zag ik mijn opa dit doen, en weet nog dat ik verbaasd om me heen keek en dit natuurlijk ook moest proberen.. Nou sindsdien liggen hier altijd beschuiten en kaas en brood op voorraad. 

 

Zo maak je mij ook echt gelukkig met een kopje koffie in de ochtend... En dan het liefst een vanille bakje koffie... ohh wat erg... maar zoo lekker! 

 

Ik kom altijd mijn afspraken na, het liefste ben ik overal 10 minuten te vroeg... Liever te vroeg dan te laat en dat mensen op je moeten wachten... 

 

Ik plan het liefste alles in wat te plannen valt , iets met rust , reinheid en regelmaat ;) Soms vraag ik me af of ik daar iets in doordraai... 

 

Ik hou niet zo van reizen, ik ben gewoon graag thuis in mijn vertrouwde omgeving met mijn zoon en grote liefde. Tuurlijk gaan wij ook wel op vakantie, en geniet ik daar enorm van, maar thuis zijn is echt geen straf voor mij.