Blog


Een jaar lang op de foto | Faylinn

Iets meer dan een jaar geleden heb ik Faylinn voor het eerst mogen fotograferen...Naja ik mocht de prachtige zwangerschap vastleggen en daarna volgde de newborn fotoreportage , de 6 maanden fotoreportage , de sitter fotoreportage en de cake smash fotoreportage! 

Lees meer »

Verjaardag Foto 2 jaar Jari

Al vanaf zijn geboorte komt Jari bij mij om op de foto te gaan. En dat heeft een heel groot voordeel..... Jari kent mij, Jari kent de locatie en daarom is foto's maken alleen maar leuk! Zo ook voor zijn 2e verjaardag kwam Jari bij me in de studio, een stoere jongen stapte mijn studio binnen en we hebben prachtige foto's kunnen maken. 

Lees meer »

Sittersessie

En toen kwam lieve Faylinn weer in de studio! Dit keer kwam ze voor haar sitterfotoreportage! Jeetje wat al een dame , wat is ze groot geworden in de tussentijd! Nog eventjes en dan komt ze voor haar cake smash fotoreportage. 

Lees meer »

Gezinsfotoreportage

Zaterdag 13 juli had ik een gezinsfotoreportage bij restaurant Suyderoogh in Lauwersoog. Mijn favoriete plek om te fotograferen, je hebt er een strandje , een steiger en natuurlijk het bos met al die verschillende mogelijkheden om de mooiste foto's te maken.

Lees meer »

Daag zwangerschapsverlof...

Dat was het dan... Ik kan niet langer op mijn billen zitten niks doen... Mijn ideeën wil ik uitwerken, nieuwe spullen moeten uitgeprobeerd worden en het belangrijkste is toch wel dat ik al die mooie momenten wil vast leggen! 

Lees meer »

Heb jij hier wel eens over nagedacht?!

Iedereen heeft een mening over fotografie en dat mag. Echter als fotograaf deel ik de mening van vele niet. Welke mening hoor ik je denken? Ik zal het toelichten; “Je hoeft alleen maar op een knopje te drukken!”  Hieronder zal ik uitleggen, waarom de werkelijkheid toch iets anders ligt.

Lees meer »

Geboorte Nieuws!!

Een aantal van jullie zijn al op de hoogte van dit heugelijk nieuws, maar ook de rest van al mijn volgers mogen het weten! En daarom een nieuwe blog!

Lees meer »

Cake Smash Bent

Een paar weken voor mijn verlof in ging kreeg ik Bent in mijn fotostudio voor zijn cake smash fotoreportage! Wat is dit jaar snel voorbij gegaan , want ik weet nog goed dat hij in mijn studio kwam voor zijn newborn fotoreportage. 

Lees meer »